(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Pure&Fulvic hoogwaardige fulvinezuur product Zoom

Pure&Fulvic 1L

Schrijf de eerste review van dit product

Fulvinesupplement / detoxkuur. Een natuurlijk middel dat volledig bestaat uit fulvine en gezuiverd regenwater – verder niets. Te gebruiken als voedingssupplement of als detox programma om het lichaam te ontgiften.
Artikelnr: 1111

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Productbeschrijving

  Details

  Pure&Fulvic
  -
   Een natuurlijk middel dat volledig bestaat uit fulvinezuur en gezuiverd regenwater -

  Te gebruiken als voedingssupplement of als detox programma om het lichaam te ontgiften.

  Pure&Fulvic is een zeer zuiver en hoogenergetisch natuurlijk fulvinezuur product. Dit bijzondere vloeibare supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftingskuur en als dagelijks onderhoud. In tegenstelling tot de meeste andere fulvinezuur producten is Pure&Fulvic precies wat het zegt: Puur fulvinezuur, zonder toegevoegde metalen, chemicaliën of conserveringsmiddelen.

  Pure&Fulvic ontgift het lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Het is de enige volledig zuivere fulvinezuur product gemaakt op traditionele wijze. De miljoenen jaren oude fulvinezuurmoleculen zijn voorzichtig gereactiveerd en vermengt met puur water (gezuiverd regenwater verzameld bij de Oregon Cascades in Amerika). Aan Pure&Fulvic zijn geen metalen of andere stoffen toegevoegd. Het is een geur- en smaakloze vloeistof, die direct kan worden ingenomen met water of vruchtensap.

  Inhoud
  1 Liter

  Ingrediënten
  6% zuiver fulvinezuur, 94% gezuiverd water.

  Effecten voor het lichaam

  • Snelle reiniging van afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam
  • Bevordert de weerstand
  • Bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen
  • Krachtig antioxidant
  • Versterkt de geest
  • Herstelt de cel balans
  • Verhoogt het energieniveau

  Effecten voor de huid

  • Ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten, uitslag en andere huidproblemen
  • Verbetert de huidconditie
  • Vermindert "vurigheid" van de huid

  Inwendig gebruik
  Pure&Fulvic ontslakt het lichaam en daarbij komen afvalstoffen vrij die het lichaam moeten verlaten. Door dat proces kunnen sommige gebruikers milde neveneffecten zoals hoofdpijn, spierpijn, en/of lichte maag en darmklachten ervaren. Zware bijwerkingen bij het gebruik van Pure&Fulvic en/of andere fulvineproducten zijn nog nooit gerapporteerd.

  Hoewel het ontslakken zelf een weldadig effect zal hebben op uw welzijn, kunnen de bijwerkingen tot ongemakken leiden. Als u last krijgt van deze ongemakken, kunt u het beste kiezen voor programma 2, de kuur van 30 dagen. Het proces duurt dan 9 dagen langer, maar de bijwerkingen verdwijnen.

  Er zijn verschillende kuren mogelijk, zowel als volledig detoxprogramma als onderhoudskuur.
  LET OP: goed uitrekenen hoeveel er nodig is. Er zijn al snel twee flessen nodig voor een kuur.


  Programma 1 - ontgiftingskuur (21 dagen)
   

  Neem 30ml Pure&Fulvic, driemaal daags (90ml per dag) gedurende 21 dagen. 30ml Pure&Fulvic verdunnen met 240ml (chloorvrij) water. Inname dient een uur voor of een uur na de maaltijd inname te zijn voor optimaal resultaat. Na de eerste week van dit programma zullen de meeste mensen zich al beter voelen en ervaren zij een toename in hun energieniveau.

  Schema:
  Dag 1-21
  Ontbijt 30ml
  Lunch 30ml
  Diner 30ml


  Programma 2 - ontgiftingskuur (30 dagen)

  Dit is een mildere, langzamere variant van de 21 dagen kuur. Volg de instructies van de 21 dagen kuur, echter bij deze kuur bouwt de dagelijkse inname zich op van 30ml naar 90ml per dag.  

  Schema:
  Dag 1-7
  Ontbijt 10ml
  Lunch 10ml
  Diner 10ml

  Dag 8-14
  Ontbijt 20ml
  Lunch 20ml
  Diner 20ml

  Dag 15-30
  Ontbijt 30ml
  Lunch 30ml
  Diner 30ml

  Programma 3 - onderhoudsdosering

  Wanneer een van de eerste twee ontgiftingskuren met succes is afgerond, kan men verder gaan met de onderhoudsdosering. 10ml voor iedere maaltijd driemaal daags, of 20ml bij het ontbijt en 10ml bij de avondmaaltijd. U kunt deze dosering innemen met vruchtensap of (chloorvrij) water tezamen met andere vitaminen en voedingssupplementen. Voor het beste resultaat de onderhoudsdosering een uur voor de maaltijd innemen. U kunt uiteraard ook direct beginnen met de onderhoudsdosis, zonder een ontgiftingskuur te volgen. Echter zullen de effecten dan langzamer optreden dan wanneer eerst is begonnen met ontgiftingskuur 1 of 2.

  Uitwendig gebruik 

  Uitwendig kan Pure&Fulvic gebruikt worden ter verzorging en verzachting van de huid en spieren. Verdun 1 deel Pure&Fulvic met 10 delen water en dep of week de zere huid/spieren/gewrichten gedurende 10-30 minuten.

  Bewaren

  Bewaar Pure&Fulvic op een koele, droge, donkere plaats. Na openen ten minste drie maanden houdbaar mits gekoeld bewaard. De T.H.T. datum is terug te vinden op de onderkant van de fles.

Product's Review

  Schrijf uw eigen review

  You're reviewing: Pure&Fulvic 1L

  Hoe waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Quality
  Price
  Value
Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

CMS tab