(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Alles over fulvinezuur

Wat is Fulvinezuur?  

Fulvinezuur is de natuurlijke transporteur van voedingsstoffen. Het heeft de unieke eigenschap dat het voedingsstoffen en mineralen aan zich kan binden. Bovendien is het zo klein, dat het door de celwand heen kan dringen.  

Waar komt Fulvinezuur vandaan?

Ons Fulvinezuur wordt onttrokken uit Humus, dat op zijn beurt ontstaat uit verteerde planten- en dierenresten. De leeftijd van een humuslaag is bepalend voor de kwaliteit: hoe ouder des te krachtiger de werking. Ook de locatie is van belang, daarom wordt voor onze producten een humuslaag gebruikt van meer dan 40 miljoen jaar oud, ontstaan uit een zoetwaterbron. Die zijn namelijk zuiverder dan zoutwaterbronnen, waaruit de meeste humuslagen ontstaan. 

Eigenschappen en effecten van fulvinezuur

Fulvinezuur is zeer klein molecuul dat opgelost is in water. Zuivere fulvinezuur is ongebonden, dat wil zeggen dat het geen mineralen en metalen aan zich gebonden heeft. Door de ongebonden staat van het molecuul, is fulvinezuur een uitstekende transporteur van mineralen, vitaminen, en spoorelementen en metalen. Fulvinezuur neemt voedingsstoffen op en geeft ze af binnen de cel. In de cel neemt het zware metalen op en voert deze af uit het lichaam.

  • Verbetert de opname van voedingsstoffen
  • Voert zware metalen af

Nature4Health en Fulvinezuur

Nature4Health heeft een uitgebeid assortiment aan Fulvinezuur producten. Fauna Mana, Pure&Fulvic, HumaSoak en de kuridenelixers Herbas&Herbal zijn hier mooie voorbeelden van. Deze producten beschikken over hoogwaardige Fulvinezuur. Hier kunt u een lijst vinden met de effecten van Fulvinezuur en Humus. Producten met Fulvinezuur Hier vindt u een aantal producten op basis van Fulvinezuur.

Producten met Fulvinezuur

Hier vindt u een aantal producten op basis van Fulvinezuur.