(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Detoxen thuis informatie

Detoxen (uw lichaam reinigen) kan op elk gewenst moment van het jaar, gewoon thuis, dus een bezoek aan een duur kuuroord is niet nodig. Doordat het mogelijk is om een detox kuur thuis te volgen, wordt het voor meer mensen toegankelijk. Een aanvullend voordeel om een detox kuur thuis te volgen, is dat de kuur niet in een kort tijdsbestek hoeft worden afgerond. U kunt de kuur gebruiken om de hele eet- en drinkpatroon een stuk gezonder te maken.  

Voordelen detox kuur thuis 

Het thuis volgen van een detoxkuur heeft enkele voordelen. Het thuis detoxen is betrekkelijk goedkoop en kan eenvoudiger met iemand samen worden gedaan om elkaar te steunen tijdens het proces. Een ander voordeel van het thuis detoxen is dat de leefwijze niet in hele grote mate verandert. De detoxkuur kan in de eigen omgeving worden toegepast en kan tijdens het dieet eventueel worden aangepast. Ook zal het detoxen tijdens het 'normale' leven, bijvoorbeeld tijdens gewone werkweken, ervoor zorgen dat niet de hele tijd aan eten wordt gedacht. Deze manier van detoxen zal voor veel mensen eenvoudiger vol te houden zijn.  

Ontspanning tijdens detox kuur

Het is belangrijk dat er tijdens het detoxen tijd wordt genomen om te ontspannen, omdat tijdens een detoxkuur de weerstand minder zal zijn. Opmerkingen die niet helemaal goed vallen of onrechtvaardigheden zullen harder aankomen en verleidingen om de oude levenswijze weer op te pakken worden steeds lastiger om te weerstaan. Door voor uwzelf een ontspannen sfeer te creëren wordt detoxen eenvoudiger en wordt niet alleen het lichaam maar ook de geest gezuiverd.   

Detox producten op basis van humus en fulvinezuur   

Wanneer er geen ondersteunend product wordt genomen tijdens het detoxen, zal het lichaam erg zwak worden en zal men het gevoel ervaren extra snel moe en duizelig te worden. Daarnaast daalt het concentratievermogen en kan het zorgen voor hoofdpijn. Wij hebben verschillende thuis detox producten op basis van humus en fulvinezuur die zorgen voor deze juiste aanvulling. De detox producten die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk.