(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Veilig betalen

U kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheiden:

 
Betaalwijze
Betaalkosten
iDEAL Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Creditcard  Gratis
Bancontact/Mister Cash Gratis
SOFORT Banking Gratis
PayPal Gratis
   

 iDeal

Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. Je rekent af in de vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.  

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

- Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank;
- je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken;
- binnen 24 uur verzonden;
- betalen met iDEAL is bij Nature4Health altijd volledig gratis

 
Bankoverschrijving

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetalen). Wij zullen uw order versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Het kan enkele dagen duren voordat wij de betaling hebben ontvangen. Bij betaling graag het factuurnummer vermelden.

- Ten name van

: BioAg Europe

- Woonplaats

: Zeewolde, Nederland

- Bankrekeningnummer

: 0197919804

- IBAN

NL11TRIO 0197919804

- BIC

TRIONL2U

Nature4Health is onderdeel van BioAg Europe

 

PayPal

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites. PayPal helpt je creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel. 


Bancontact/Mister Cash
 

Op de Belgische online betaalmarkt mag Bancontact/Mister Cash niet ontbreken. Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert je Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en je je eigen bank selecteren. Hierna komt je terecht in je vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan je vervolgens zijn betaling voltooien.

SOFORT Banking 

Op de Duitse online betaalmarkt mag SOFORT Banking  niet ontbreken. SOFORT Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Met SOFORT Banking kan je in binnen- en buitenland een bestelling eenvoudig betalen met een overschrijving via hun online banking systeem. Met SOFORT Banking wordt direct een overboeking in gang gezet. Hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijnen voor overboekingen ook hier van toepassing zijn, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

 

Bestel je liever niet via het internet, neemt dan gerust contact met ons op